Milyen különbségek vannak a Reiki kezelés és a Tachyon cellás kezelés között!

 

Először is nézzük a tachyon cellás kezelés előnyeit!

 

1 Az emberi tényezők befolyása, illetve azok kizárása: A Reiki kezelés minősége, nagyban függ a kezelő személytől. A Beavatási szintjétől, és emberi tulajdonságaitól is. Függ a tisztaságától (szeretetből önzetlenül adott segítség). És habár az átadott energia nem lehet "piszkos" amelyet a kezelő személy átad, de hiányos viszont lehet, akkor, ha a kezelő személy a gondolatai és érzelmei miatt, sok energia blokkot halmoz fel az aura testein. Ilyenkor képtelen felvenni és átadni azokat a rezgéseket, amelyek a betegnek olykor a leginkább fontosak. A Reikiben ezért nagyon fontos a kezelő személy tisztasága. Fontos a kezelő és a kezelt személy közötti szimpátia, és az összhang is, amely szintén előfeltétele annak, ha kellő hatékonyságot akar a Reiki terapeuta elérni. A kezelést végző személy, lehet fáradt vagy gondterhelt, amelyek szintén kedvezőtlenül hatnak a Reiki kezelésre. A tachyon cellás kezelésnél ezek a hatásfokrontó tényezők eleve ki vannak zárva. 

 

2 A kezelő személy egyszerre csak egy területen tud kezelést adni, a tachyon cellák segítségével viszont, egyszerre sok területen lehet kezelni a pácienst. Ez természetesen az alkalmazott Tachyon cellák számától függ. Így az energia mennyiség a sokszorosára nő akkor, ha elegendő energia cellát használunk, amellyel akár az egész testet kezeljük egyszerre, sőt akár még az aura testeket is.

3 A Reiki Technikái nem igazán alkalmasak az energia kivezetésére, sok problémánál viszont ezt kell alkalmaznunk. Vagy a pár percenkénti ki és be vezetés váltogatását.    

4 A tachyon kezelések idővel eredményezik a mentáltest, és az érzelmi test blokktalanítását is , ezért a végleges gyógyulást teszik elérhetővé. Ha ugyanis az auratesteken megmaradnak a blokkok, akkor a betegség kiújul.

5 A kezelések ideje 1 óránál jóval hosszabb ideig is tarthatnak, Szemben a Reiki kezelés fizikai korlátaival, mivel a tachyonizált eszközöket viselhetjük akár egész nap, a nap minden órájában. Akár alvás közben is. Kiváló eszközök erre a szövetek pl térdbandázs.

6 Van olyan módszer, amellyel éjszaka is hatékonyan tisztíthatjuk auránkat, ezáltal hatékony módon szabadulhatunk meg az energia blokkoktól. A spirituális fejlődésünk ezáltal, nagymértékben felgyorsul.

7 Ötvözhetjük a módszert pl az akupunktúrával illetve a meridiánok ismeretével, mivel akupunktúrás pontokon is használhatjuk őket. Így téve még hatékonyabbá a tachyon cellás gyógymódot illetve más gyógymódokat a tachyon cellákkal. 

8 Színterápia használata. Kevés Reiki terapeuta tud konkrét "színnel" gyógyítani, mert sokszor az energia "sárga lesz" a "mentál tevékenység miatt" a színes üveglencsék viszont alkalmasak a színterápia előnyeinek kiaknázására. Pl nyugtató kék lencse használata, vagy piros lencsével "kiégethetjük" a Rákos sejteket. Fontos tudnunk hogy a fekete színű szilícium lemez, vagy a víztiszta lencse, is képes erre, de a speciális feladatokra mindig jobb, ha van speciális eszközünk. A csakra színeknek megfelelő színű lencsék használata egy meditációnál például kiválóan példázzák ezt.

9 Tachyon cellákat alkalmazhatunk munkatevékenységek közben, meditáció vagy sportolás közben is. Például kiválóan hat egy csuklószorító a Reiki terapeutára, vagy a gyógymasszőrre, vagy a gépírónőre is. Sportolás közben pedig nagyobb teljesítményeket, hosszabb edzésidőt érhetünk el. 

 

Reiki Kezelés előnyei!

Ne gondoljuk azt, hogy minden szempontból jobb a tachyon cellás kezelés. A Reiki konyhakész energiaként jut a kezelt személybe. Pont olyan rezgések formájában, amelyre a páciensnek épp szüksége van. Ez nagyon hatékony, és kellemes érzéseket kelt a kezelt személyben. A konyhakész szóösszetételt nem véletlenül használom. Képzeljük el, hogy a vasárnapi ebédet kell elkészítenünk, és mielőtt feltennénk a húslevest főni, meg kell mosnunk a krumplit a répát és a gyökeret. Meg kell pucolnunk, és felkarikáznunk. Fel kell vágnunk a húst is. Ha viszont van egy segítségünk aki mindezt megteszi helyettünk, akkor sokkal előrébb vagyunk. Különösen jól jön a segítség ha a kezünk épp be van kötve és nem nagyon tudjuk használni. Amikor valaki nagyon beteg és az energiák átalakítása is problémát okoz számára, illetve az energiák széjjelosztása, akkor a Reiki Terapeuta kezelése nagy segítség lehet. A Reiki kezelés alatt, a páciens érzi a törődést, amely sokszor a leginkább fontos pszichésen a problémákkal küzdő emberek számára. Sokan a Reiki kezelés kellemes hatását sokkal hamarabb érzékelik mint a Tachyon cellák erejét. A Reiki kezelés előnyeit személy szerint sokszor fel szoktam használni, és sok esetben egyszerre alkalmazom a Tachyon cellák használatát a Reiki kezeléssel. 

 

                                                                              /utolsó Frissítés 2010-03-16/

Diavetítő