Auránk erősítése, a tudatos egészség megőrzés záloga.

 

A prevenció azaz a megelőzés sokkal fontosabb az egészségünkkel kapcsolatban is mint azt sokan gondolják. Sokan tudják, hogy betegségeink kialakulását meg tudjuk előzni azzal, hogy egészségesen táplálkozunk, kipihenjük magunkat, és kerüljük a stresszt vagy ha a munkánk stresszel jár akkor azt relaxációval, meditációval sporttal, nevetéssel, levezetjük. A megelőzés viszont ennél sokkal többet kíván tőlünk, sőt egyre többet. Gondolok itt a levegő vagy az ivóvizek egyre romló tisztaságára, az élelmiszerek minőségére, a növényvédő vegyszerekre, gyomirtókra, az élelmiszer iparban használatos súlyosan károsító tartósító szerekre, színezékekre, íz fokozókra stb. Az élelmiszer iparban használatos gyártástechnológiák káros hatásaira pl margarinok, napraforgó olaj, cukor, gyártástechnológiáinál. Vagy az élelmiszer iparba benyomuló olyan ártalmas anyagok, mint az aszpartam, amely eredetileg patkányméreg volt, most meg szinte minden rágóban és üdítőben van belőle. De egyre több a génmanipulált és a hibrid növény is. A szója, a búza a kukorica és a rizs nagy része a világon már mind hibrid és génmanipulált. Egyre több értéktelen húst állít elő a gépesített nagyüzemi állattartás, amelyeket mozgástól megfosztott, napot sosem látott agyongyógyszerezett, és génmanipulált növényekkel etetett állatokból nyer. Ezek nagy része mára köztudott, ennek ellenére elfogadjuk ezeket mint megváltoztathatatlan rosszat. Az említett káros hatásokat persze nem csak a második mondatban írottakkal kell kompenzálnunk. Mivel egyre erőteljesebbek ezek a hatások, így egyre többet kell tennünk.

 

Vásárolnunk kell eszközöket is, amelyekkel ki tudunk védeni egy-egy káros hatást. Például: egy vízionizátor megvásárlásával tiszta, lúgos és ionizált vizet tudunk inni, ami nagyon erőteljesen segít a méregtelenítésben, a sav-bázis egyensúlyban, és a negatív ionok bevitelével az antioxidáns hatás kifejtésében, valamint a sokszoros hidratáló hatás miatt a dehidratáltság elkerülésében. Egy levegő ionizátor segít visszaállítani a városi levegő tisztaságát a lakásunkban, mivel a por és egyéb lebegő anyagok elveszítik pozitív töltésüket ami miatt képtelenek lesznek lebegni. A cigaretta füstöt is eltünteti a levegő ionizátor. A levegő iontartalma a városokban nagyon alacsony a vízesések közelében és az erdőkben viszont nagyon magas. Egy levegő ionizátorral magas negatív ion koncentrációt tudunk elérni a lakásunkban. Az SPA méregtelenítő kiválóan segít a méregtelenítésben, amelyet mint méregtelenítő kúrát, évente legalább egyszer nem ártana mindenkinek megcsinálnia. Egy kenyérsütő géppel megsüthetjük a családunknak a kenyeret. Ezzel is sok felesleges anyagtól mentesítjük táplálékunkat, és ha korpát is keverünk a lisztbe akkor abból nem lesz csiriz, amely a belekre felragadva elfedi a bélflórát. STB.

 

Ezekről a dolgokról más írásaimban már írtam és akik járatosak egy kicsit a tudatos élet legalapvetőbb dolgaival, azoknak lehet, hogy eddig nagyon újat sem mondtam.

 

Van azonban még egy dolog, ami miatt belekezdtem ebbe az írásba. Minden kedvező fizikai vagy kémiai hatás, ami az egészségünkre kedvezően hat, az-az energia testeinkre is kedvező hatást fejt ki. Pl mozgás, relaxáció, vitaminok, gyümölcsök, szauna, a masszázsok, STB. Minden ami árt fizikailag vagy kémiailag, az gyengíti az auránkat is. És ez visszafele is igaz. Minden, amivel erősítjük az energia testeinket az erősíteni fogja fizikai testünket is, így ellenállók és erősek leszünk. Minden hatás amivel gyengítjük az auránkat az csökkenti védekező képességünket és növeli az entrópiát, a rendezett struktúrák szétesési folyamatát és gyorsabb öregedést, valamint degeneratív betegségeket eredményez. Három dolgot említenék meg ami auránkat kedvezőtlenül befolyásolja.

  1. A vízerek, és földsugárzások, hosszútávon betegségeket eredményeznek azokon a területeken ahol a káros sugárzás éri a testünket.
  2. Az elektromágneses terek, a technológiánknak köszönhetően, egyre nagyobb elektroszmogot képeznek. A nagyfrekvenciás adatok pl tv adások, műhold adások, rádió adások, mobil telefonok, radarok, stb. A lakásaink elektromos hálózata, a vezetékek, a transzformátorok, a monitorok, tv-k, mikró sütők, fűtő testek, mosógépek, stb. Mind gyengítik auránkat. Patkányokon végzett kisérletek bizonyították, hogy az élethosszat és az élet minőséget is jelentősen befolyásolják az elektromágneses terek. Az Advenced Tachyon Technology kísérleteiben, elkülönítettek három csoport patkányt. A kontroll csoport 150 napig élt, az elektromágneses térben tartott állatok 90 napig, de a 45. naptól kezdve nem akartak enni és inni. A tachyon cellákkal harmonizált elektromágneses térben tartott állatok viszont 350 napig éltek.
  3. A harmadik tényező, a napból érkező elektromágneses sugárzás, és napszélként érkező szubatomikus részecskék. A hold expedícióban résztvevő űrhajósok, mivel elhagyták a föld elektromágneses pajzsát, olyan mértékű sugárzásnak tették ki magukat, amely mindegyikőjüknél hályogot eredményezett a szemeiken. Pedig az űrhajósok válogatott legények. Nagyon erős fizikai kondícióval indultak neki a küldetéseiknek.   

 

Sokan azt gondolják, hogy a nap állandó elektromágneses hatást fejt ki az emberiségre, amelynek mértéke nem nagyon ingadozik, ezért ezzel a tényezővel nem igen kell foglalkoznunk. Ez viszont sajnos nem így van! Ami most a földünkkel történik az egy olyan fontos ciklus forduló pontja miatt történik, ami nagy mértékben fogja kifejteni káros hatását a földön, az életre.

 

A föld mágneses pajzsa a belső mag forgásával indukálódik. A mágneses erővonalak kilépnek a sarkoknál és a másik saroknál ismét vissza lépnek a magba. A föld legfontosabb védelme ez a mágneses erőtér. A napszél a légkört is elfújná, ha nem lenne elektromágneses védelmünk. A föld azonban időnként pólust vált, amely azt jelenti, hogy az északi és déli pólusok felcserélődnek. A pólusváltások után viszont a mágneses erőtér ereje jelentősen legyengül, kitéve a földet a nap gyilkos elektromágneses sugárzásának. A legutolsó ilyen pólusváltás 760000 éve volt. Régebben mint az azt megelőző pólusváltások időközei. Az elmúlt 150 évben 10%-kal csökkent a mágneses védőpajzsunk ereje, amely a váltások alkalmával mint említettem mindig erőteljesen legyengül. A teljes polaritás váltás pontos időpontját nem tudják a tudósok sem meghatározni, de a védőpajzs gyorsuló ütemben gyengül, 10 x gyorsabban mintha csak simán leállna a bolygónk magja. A folyamat még így is eltarthat több száz évig, de a nap káros elektromágneses terének egyre inkább ki leszünk téve. A nap rendszeres időközönként, 11 évente vált polaritást, a polaritás váltások után 3-4 évvel a napkitörések és a még nagyobb korona kitörések egyre intenzívebbek szoktak lenni. 2008 januárjában volt egy polaritás váltása a napnak. A legnagyobb kitörések tehát 2011 és 2012 re várhatóak. Nem akarok armageddon-t kiabálni, nem ezért írtam ezt le.

 

Tudnunk kell viszont, hogy a saját védőpajzsunk az auránk erősítésével tudjuk a nap egyre fokozódó káros hatását a lehető legjobban csökkenteni, vagy kivédeni.

 

Érdekes az a tény, hogy a nap fotoszférája amelyben benne vagyunk védi meg a földet a galaxisunk káros hatásától, de az viszont káros is a földre nézve. Tehát egyszerre véd és támad is. A föld mágneses tere véd meg minket a káros elektromágneses sugárzástól, de ennek gyengülése esetén csakis a saját védőpajzsunk, az auránk képes védelmet nyújtani.

 

Mi várható tehát egyre intenzívebben a közeljövőben?

Ahogyan a föld egyre kiszolgáltatottabbá válik a nappal szemben, olyan mértékben növekednek a degeneratív betegségek. Egyre több Rákos, és leukémiás, beteg várható. Sokszor szoktam mondani, hogy minden betegség pszichoszomatikus. És az érzelmeink és a gondolataink okozzák a betegségeket. Ez mind igaz, de tudnunk kell, hogy minden olyan tényező, amely gyenge láncszemeket képez az egészségünk erős láncolatán, arra ad esélyt, hogy a láncok rángatásával (ezek a pszichés okok) sokkal könnyebben elszakad a lánc és sokkal súlyosabb formában jelentkeznek a problémáink. A bevezető részben azért soroltam fel sok olyan okot, mint a vegyszerek, vagy a tartósítószerek, a stressz, a levegőszennyezés, mert ezek mind gyengítik a láncot.

 

Milyen megoldást tudunk találni az aura erősítésére?

A kínaiak neki állnak Tai Chit tanulni, az indiaiak meg jógát. Mi viszont itt nyugaton, ezt nem igazán tudjuk megtenni. Ismételten a technikát kellene latba vetnünk. És van is erre megfelelő eszköz a birtokunkban. A tachyon cellák ugyanis kiválóak az auránk megerősítésére és az elektromágneses terek harmonizálására. Nem túlzott David Wagner amikor azt mondta, hogy az emberiségnek szüksége van a tachyonizálás technikájára és a tachyon eszközök minél szélesebb körű megismerésére. A technológia meg van, az eszközök beszerezhetőek, a tudatos cselekvés ideje nem várhat soká.    

 

                                                          /utolsó frissítés 2010-03-13/ 

Diavetítő