A Tachyon cellák magyarországi múltja!

 

A tachyon cellák elterjedése sem megy egyik napról a másikra a világban és hazánkban sem, annak ellenére sem, hogy egy rendkívüli dologról van szó. Ezt ti is tapasztaltátok már! Mi az-az akadály ami ezt gátolja? Több is van belőle. Nem akarlak negatív gondolatokkal bombázni benneteket, mindenki tisztában van azzal, milyen nagydolog még a kellő nyitottság megléte is. Tudjuk milyen hatékonyan szabályozzák a Médiákat annak érdekében, hogy az embereket olyan dolgok megvételére sarkalják, amelyek rendszeres, és folyamatos bevételhez juttatják azokat a gyártókat akik a világot ilyen módon manipulálják, pl gyógyszerek, kozmetikumok, étrend kiegészítők, vagy már az ásvány vizek is. Azok a megoldások amelyek a függetlenné válást célozzák, ezen termékektől mindig háttérbe szorulnak pl. a víz ionizátorok. A tachyon technológia is kitörést jelent, mert segít egészségesnek maradni és segít a spirituális fejlődésünkben is.

 

Kb 12-15 évvel ezelőtt már volt Budapesten egy Tachyon stúdió. Egy kettős állampolgár tulajdonában. Ha jól tudom László Júliának hívják a hölgyet akié a stúdió volt. Minden évben Fél-fél évet volt Pesten és Kaliforniában. Aztán ez a hölgy végleg kiköltözött. Amíg Budapesten tevékenykedett nagyon kevesen ismerték meg általa a tachyon cellákat. (én általa ismerem őket, még Pali barátomon keresztül) István váltott egy levelet Béki Lászlóval, aki azt írta vissza neki, hogy már volt egy tachyon korszak Magyarországon. Én azt mondom, csak most kezdődik.

Amikor én az első lencséimet vásároltam meg, akkor egy 24mm-es lencse 21 UD volt és a Dollár 210-220 Ft. Ez  azt jelenti, hogy 1 lencsét 4500 Ft-ért vettem meg. A fizetésem akkortájt 17200 Ft volt. Ami azt jelenti hogy az egész havi fizetésemből csak 3,8 Db lencsét tudtam venni. Most meg ugyanez a lencse kedvezményes áron 8,5 UD ami 1700-1900 Ft. A fizu meg 100000 Ft felett van ez több mint 60 Db lencse. Ezért is van egyre nagyobb létjogosultsága a tachyon celláknak mert megfizethetőek.

 

Egy Tgy magazinban írtak már a tachyon energiáról kb 10 éve. Most itt bekörmölöm a cikket és a fénymásolatot, amit én évekkel ezelőtt kaptam le is fotóztam amit feltöltök a képgalériába.  

 

Ajándék a jövőből

 

A tachyonantennák olyan technológiát jelentenek, amely akár egy sci-fi filmből is előkerülhetett volna. Felfogják azt a fajta energiát, amely a fizikusokat és a spirituális megközelítés híveit egyaránt zavarba ejtik. Egy ideje már a természetgyógyászatban is alkalmazzák ezt a technikát, és ezen a területen valóban meglepő eredményeket sikerül segítségükkel elérni.

 

 

A tachyon sok mindenre képes. Segítségével meggyógyítható így megmenthető például a begyulladt gyökerű fog, a fájós derék, a fejfájás, az artrózis, a szélütés következményei. Különféle gyógyítók tapasztalták az olyan állapotok javulását vagy gyógyulását, mint a porckorongsérv, a neurodermitisz, a csontritkulás, a mióma és a különböző tumorok. Sok gyógyítót annyira lenyűgözött a módszer hatásossága, hogy maga is dolgozni kezdett vele. A tachyonnak ott kell hatnia ahol a probléma gyökere rejlik, amely pedig nem mindig ott van ahol a fájdalom jelentkezik. A derékfájás oka például rejtőzhet a nyakcsigolyákban. Éppen ezért a tachyon kezelés megkezdése előtt a baj valódi okát kell felderíteni.

   

A tachyon története Nikola Tesla és Dr Henry Moray kutatásaival kezdődött, akik az úgynevezett szabadenergiával foglalkoztak. A német származású amerikai mérnök és feltaláló, David Wagner is sok időt szentelt ezeknek a tanulmányoknak. De csak akkor sikerült áttörést elérnie zseniális találmányával, amikor sikeres pályafutása 28. évében balesetet szenvedett, tolószékbe kényszerültés az ortopéd orvosok nem biztatták semmi jóval. És legelsőként is önmagát gyógyította meg.

 

David Wagner olyan eljárást fejlesztett ki, hogy természetes anyagokat- üveget, selymet és egyebeket - szubmolekuláris szinten úgy változtatott meg, hogy a tachyon energia felvételére antennákká váltak. A tachyonok közvetlenül a forma nélküli teremtő energiától keletkeznek, és ezáltal gyűjtőhelyei valamennyi olyan energiának, amelyből ez a világ áll. Ebből a spektrumból az egyensúlyát vesztett test képes azt felvenni amire a gyógyuláshoz szüksége van. A kellően megkezelt üvegsejtek övek stb. mindig odavezetik azt az energiát, ahol a testre helyezik őket.

 

Azt az eljárást amelynek során egy tárgyat tachyon antennává változtatnak, David Wagner tachyonizálásnak nevezi. A folyamat 14 napig tart, és számítógép vezérli.

 

Rendkívül rendezett rendszer

 

Ezt az energiát a fizikusok nem tudják mérni: a tachyonok gyorsabban mozognak, mint a fény, ezért csak matematikai módszerekkel lehet őket kimutatni. Ami mérhető az az a folyamat, amelyet entrópiának hívnak. Az entrópia a rendezett struktúrák szétesési folyamata, eredetileg a termofizikából származik, de átvették minden olyan területre, amelyben rend áll fenn, tehát az emberi testre is. az ember rendkívüli módon rendezett szisztéma, és ezt az állapotot csak úgy tudja fenntartani, ha a hulladék anyagokat gyorsan kiválasztja, és energiát visz be jó táplálék és oxigén formájában. A víz és levegőszennyezés, az élelmiszerekben felgyülemlő mérgek, a sugárzás növekedése mind olyan hatás, amely felgyorsítja az entrópikus folyamatot, azaz a sejtek öregedési és szétesési folyamatát. Ugyanakkor egy két éven át végzett vizsgálat rámutatott, hogy a tachyonizált anyagok 40-200 %-al csökkentették a paradicsomok öregedési folyamatát.

 

A tachyonok hatását számos szakember kutatta a maga szakterületén. Létezik pl. egy fehér egerekkel végzett kísérlet, amelyeknek számítógép-monitorok előtt kellett élniük. Az egyik gépet tachyonizált szerelték fel, amely megváltoztatta az elektromágneses sugárzást. A hagyományos számítógép előtt élő egerek agresszívvé váltak, gyorsabban megbetegedtek, nem szaporodtak megfelelően, és hamarabb elpusztultak. A tachyonizált képernyős egerek viszont megfelelő kapcsolatot alakítottak ki a társaikkal, jól szaporodtak, és sokáig éltek.

 

Vizsgálatok vérpróbákkal

 

Egy másik vizsgálatban a tachyonizált víznek a vér minőségére gyakorolt hatását vették górcső alá. A résztvevők vérében sok volt az egymáshoz tapadt vörösvértest és a deformált sejt. 10 cseppnyi tachyonizált víz bevétele szembetűnően javította a képet. A sejtek kerekebbé váltak és tovább éltek, még a vérvételt követő nyolcadik órában is éltek a mikroszkóp alatt. A tachyonkezelés előtt a sejtek nyolc óra elteltével teljesen szétestek. Ez azért érdekes, mert azok az emberek, akiknek a vére gyorsabban szétesik, hajlamosabbak a krónikus megbetegedésekre. Akiknek a vére napokig is kitart a mikroszkóp alatt, több életenergiával rendelkeznek, és ellenállóbbak a betegségekkel szemben. A szakemberek megállapítása szerint, tehát a tachyonizált víz nagy mennyiségben tartalmazza ezt az energiát.

 

Egy további tanulmány arra kereste a választ, hogyan hat a tachyonizált víz a sejtek örökítő anyagára, a DNS-re. Ha a DNS kikerül a sejtmagból, gyorsan degenerálódik. Ezt a folyamatot a leghatásosabban a tachyon energiával lehet feltartóztatni. Más orvosok azt tapasztalták, hogy beteg szervek sebészi beavatkozás és orvosságok nélkül is visszanyerik egészséges működésüket, a kóros folyamat megáll és visszafordul, ha a pácienst tachyon energiával kezelik. Még a fájdalom csillapítás egyik módszerét is kidolgozták és hatásosan alkalmazzák ezzel az eljárással.

 

Különösen fontosnak bizonyult David Wagner számára a találkozás az amerikai pszichiáter, orvos és meditáció tanárral, Dr. Gabriel Cousensszel. Az amerikai tudós a szervezet működésére vonatkozó kutatásaiban felfedezte azt a jelenséget, amelyet szubtilis szervező energiamezőknek (angol nevükön rövidítve SOEF-nek) nevezett.

 

Gyümölcsöző együttműködés

 

Ezek a mezők a fénysebesség alatt egy rezgésszinttel léteznek, és a tachyon energiát olyan rezgésekké alakítják át, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az energiából a megfelelő formát elfogadó és egy intelligens terv szerint kibontakozó anyag keletkezzen.

Cousens a -Holisztikus étkezés és spirituális dimenziói- című könyvében rendkívül differenciáltan magyarázza el azokat a folyamatokat, hogyan szerveződik a Nullpont- vagy teremtő energia, hogyan sűrűsödik anyaggá vesz fel formákat és szerveződik hálózattá. Ez két évvel David Wagner felfedezései előtt történt. Miután a két férfi találkozott, gyümölcsöző együttműködés alakult ki közöttük. A két kutató modelljei összeillettek. A kísérletek igazolták, hogy a tachyon sejtek és- övek nyilvánvalóan erősítik az SOEF-eket. A gyógyuláshoz pedig nincsen szükség más intelligenciára, mint a világegyetemére, arra tehát, amely ott fészkel az SOEF-ekben is.

 

A hatástalan termékek forgalomba hozatalát igyekszik kivédeni David Wagner saját termékeinek védjegyezésével. "Nagyon örülnék, ha valaki megtalálná a tachyonizálás más útját is" - mondta. "A világnak szüksége van a Tachyonra, amely megfordítja az entrópia folyamatát. Túl jelentős ugyanis a levegő, a víz, a táplálék szennyeződése, az elektroszmog." Ám a piacon eddig megjelent egyéb termékek nem állják ki a próbát. A tachyonizált termékek tudniillik antennaként szolgálnak egy meghatározott frekvencia nélküli energia felfogására, ezért extrém frekvenciákkal való bombázásuk nem teszi őket tönkre. A specifikus rezgésű segédanyagok azonban - például a mágnesezett anyagok - egy ilyen procedúra folyamán elvesztik a hatásukat.

 

A természetgyógyászatban gyakran a frekvencián alapuló anyagok - mint amilyenek pl a mágneslemezek - is hatásosnak bizonyulnak, és ezért alkalmazzák is őket. Felhasználásukkor azonban arra kell ügyelni, hogy a frekvencia és a dózis rendben legyen. Ha egy testet vagy egy sejtet telítenek egy adott frekvenciával, a túl sok kibillenti az egyensúlyából. Éppen ezért nagyon fontos a dózírozás minden olyan terápiánál, amely speciális rezgéseken alapul. Ilyen például a homeropátia, a biorezonancia, az orgon terápia, a kristályokkal, virágkivonatokkal, színekkel vagy hangokkal való gyógyítás.

 

Hatvan országban lett sikeres

 

1990, az első tachyonizált termékek megjelenése óta az érdeklődés nagyon megnőtt. Manapság világszerte hatvan országban alkalmazzák az emberek, az állatok és a föld gyógyítására. Néhány nagy cég is felismerte már a tachyonban rejlő lehetőségeket: van olyan japán számítógépgyártó vállalat, amely monitoraiba apró, tachyonizált szilíciumlemezkét épít be, míg egy német, vízszűrőket készítő cég hasonló módon a vízminőséget javítja 20 %-al. A tachyonnak nagyon sokféle alkalmazási területe létezik. Az első a testi, szellemi, érzelmi és spirituális szinten történő gyógyítás, és harmonizálás. A másik alkalmazási lehetőség az emberi egészség megtartása és a megfiatalodás. Harmadrészt a sportolók a tachyon segítségével fokozhatják erőnlétüket és kitartásukat. Negyedrészt a tachyon javíthatja Istennel folytatott párbeszédünket. Ötödször pedig hozzájárul a föld meggyógyításához.

 

Összeállította: Sz. Z. L.  

 

A Tachyonenergia hatásai:

 

-       A finom anyagú energia áramlása harmonizálódik. A meridiánok ? amelyeket egyébként az olyan gyógyító eljárások is kezelnek, mint az akupunktúra, a shiatshu és hasonlók - visszanyerik egyensúlyi állapotukat, és a blokádok feloldódnak.

-        A sejtek finom anyagú energia mezői erős energetizáláson esnek át. Ennek eredményeként csökken a hibásan lefutó anyagcsere folyamatok száma, és ezzel együtt a mérgező anyagcseretermékek termelődése. Az általános életerő nő.

-        A DNS jobban képes átadni információit az anyagcsere folyamatnak, ez pedig csökkenti az olyan betegségek kialakulásának veszélyét, mint a rák vagy a reuma.

-        Növeli valamennyi természetgyógyászati módszer hatékonyságát, elsősorban az olyan eljárásoké, mint pl. a homeopátia, a Bach - virágterápia, a biorezonancia terápia vagy a reflexzóna masszázs.

-       Az elnyomott konfliktusok a tudat mélyéről könnyebben a felszínre jutnak, és ezáltal megoldhatókká válnak. Ez a tulajdonsága serkenti a különféle pszichoterápiák és tudati módszerek hatásosságát.

-        A test energiaközpontjai (csakrák) energetizálódnak és harmonizálódnak, ami segíti a spirituális fejlődést.

-        Az elektromos mezők (elektroszmog) életenergiává változnak át, a negatív földsugárzások ( vízerek, rácsok és törések) semlegesítődnek.  

 

Diavetítő