Hogyan lehet regisztrálni!

 

http://www.planet-tachyon.com/AntiEzen az oldalon keresztül be lehet lépni a hivatalos ATTI honlapomra. Ez a belépési lap, az én hivatalos forgalmazói oldalam.

Ezen az oldalon  keresztül lehet rendelni is, ekkor az ATTI közvetlenül neked szállítja ki a megrendelt árút, és a te bankkártyád lesz a fizető eszköz.

A disztribútori körbe való belépéshez  is ezt az oldalt használd akkor, ha nem valamelyik másik disztribútor ajánlotta a weblapom. Ha egy másik disztribútortól hallottál a lapomról és szeretnél csatlakozni a rendszerünkhöz, akkor kérlek vedd fel az illetővel a kapcsolatot és kérdezd meg az ő belépési nevét.  Kérlek benneteket, hogy ezt a belépési oldalt használjátok, ha rajtam keresztül jutottatok a tachyon megismeréséhez. Ez nem magyar nyelvű, oldal. (egyelőre) Kérhettek segítséget tőlem ha elakadtok.  

 

Az oldal megjelenése után a QuickShop menüt válasszátok a termékek megtekintéséhez. Ezután a view all the products without prices feliratot. Ezután válaszd ki a Country: Hungary-t és írd be az irányítószámot a Zip: helyre.

Ha be szeretnél lépni akkor a Sign Up feliratú menüponton keresztül a kékes zöld Tachyon distributor résznél lévő Sign Up feliratra kell kattintani. Ezután kell kitölteni a kérdőív adatait. Fontos, hogy rendelkezned kell dombornyomott bankkártyával, mert annak a számát kell megadnod. A Your sponsor rublikába Anti nevet kell írni. Ekkor az én csoportomhoz csatlakozol közvetlenül alám. Ha a lapomra egy másik forgalmazó ajánlása alapján jutottál el, akkor kérdezd meg ő milyen néven regisztrált és szponzorként az ő nevét írd be. Ha kérdésed van írj nekem, vagy hívj és segítek.  Ha szeretnél csatlakozni keress meg telefonon vagy e-mailon engem vagy azt aki ajánlotta számodra a Tachyon eszközöket. A magyar tachyon oldalon is találsz információkat a regisztrációhoz. Ez Sagát István lapja.

 

http://www.tachyon-energia.com/

 

 

István lapján található már néhány fordítás a termékekről is. De ha megkeresel engem, akkor bármelyik termékről adok neked felvilágosítást.

 

pappanti@gmail.com

 

vagy Telefonon: 06-20-/-485-61-21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diavetítő