Adok pár tanácsot a vásárláshoz, és a használathoz.

 

Aki súlyos betegségség miatt akar vásárolni tachyon cellákat, annak először is azt ajánlom, vegyen egy 24 mm-es  zöld, arany, vagy emerald, (kékes zöld) lencsét amit napközben egy kis szütyőben a nyakában hord. ( ügyelve arra, hogy ne tudjon a lencse elfordulni és a lencse befele legyen fordítva.) Ezen kívül a tachyonizált víz is nagyon hatásos és iszonyatosan erős segítséget ad, és előfeltétele a speciális termékek használatának. Ezek speciálisan egy betegségre, vagy egy speciális területre, alkalmazható cseppek, amelyek alkalmazása előtt két hétig a tachyonizált vizet kell használni. (napi 5-10 csepp)

 

Aki meditációhoz akar felszerelést vásárolni annak azt ajánlom vegyen egy 32-as lencse sorozatot. Vörös, narancs, citrom, zöld, kék, és indigó, színekben. A fejen elég ha 24-es lencsét használunk. A lencséket a csakrákra rakjuk fel. De ügyeljünk arra hogy több lencse együttes használatakor legyen olyan lencse amit kifele fordítunk. Én a talpra szoktam két lemezt tenni kifele fordítva. Így szimmetrikus marad a felrakás és a talpon nagyon sok rossz rezgéstől és ?aura nyáktól? megszabadulunk. Érdemes a talpunk közelébe elhelyezni egy mécsest. Én a talpamon úgy állítom meg a lemezeket hogy takarót hajtok a lábam alá és így a lemezek ott maradnak nem borulnak el.(most már varrtattam egy lemez tartót amibe  a lemezt bele lehet dugni felül alulról meg a lábfejet lehet beledugni )én a lemezeimet mindet beleraktam egy-egy átlátszó cd tokba. Így könnyebb használni és nagyobb biztonságba is van. Természetesen egyéb lehetőség is van, de jelenleg nekem nincs személyes kokon amely kifejezetten meditációhoz készült.

 

Lappangó arcüreggyulladásnál vagy cisztáknál, gyulladásoknál, energia pangásoknál én két darab lencsét vagy lemezt használok. Arcon 2db lemezt, máshol 2 db 75 mm-es  lencsét. A 75mm-es lencséimet is próbálom megvédeni úgy, hogy mindkét oldalukra szilikon gumival (3-3 pötty) ráragasztottam egy-egy plekszit (5mm vastagságút) a két lemezt vagy lencsét úgy használom hogy az egyik befele a másik kifele van fordítva ( egymás mellett) Két percenként megfordítom mind két lencsét vagy lemezt, ugyan azon a helyen hagyva. Ha csak egy lencse vagy lemez van, akkor azt kell fordítgatni. Én ilyenkor mindig kifele kezdek és úgy is fejezem be. Ilyenkor kb 9x vagy 11x 2 percet szoktam használni őket.

 

Törésnél, zúzódásnál, behatárolt beteg vagy fájó területnél próbálom lefedni a területet lencsékkel és lemezekkel. Akár az összest is használva. De itt is ügyelni kell, hogy egy kifele legyen fordítva. Van amikor fontos a lencsék színe. Gyulladásra, cisztára, pirosat ne tegyünk, legfeljebb ha azt fordítjuk kifele. Fejen ne használjunk sok lencsét, egy-két lemez bőven elég.

 

Én feltöltésre, meditációra, ( heti egyszer magamon is mindig) és általános gyógyulás elősegítésére minden cuccomat használom egyszerre. A talpon egy-egy lemez kifele. A térdeken egy-egy 75-ös lencse, a combokon narancsvörös lencsék, combtőben 75-ös lencsét, a gyökér csakra töltésére. A csakrákon a színüknek megfelelő lencséket használva, a háti és a hasi oldalon is. A többi lemezt pedig a lencsék közé rakom illetve két lemezt a jobb és bal tenyér alá teszek. Az indigó lencsékből rakok a vállakra is.

 

Alváshoz két darab lemezt ajánlok. Mindkét lemezt az ágy alá kell tenni úgy, hogy mindkettő az ágy végeinél legyen. Egyvonalban és mindkettő kilépő oldala a talpak felé mutasson. Tehát az egyik a fejnél a másik a lábaknál legyen és az ágy közép vonalában. Ez a módszer segít abban, hogy emlékezzünk álmainkra és nagy mennyiségű érzelmi és gondolati blokktól szabadít meg minket alvásunk során.

 

 

Remélem tudtam ötletet adni a vásárláshoz, Illetve a használathoz. Lemezeket  én mindig hármasával vásároltam, mert úgy olcsóbb. Nettó 301 Dollár felett (azaz bruttó 358,19 UD x 197 Ft = 70563 Ft (2010 Március)) ingyenes a házhozszállítás, ha az ATTI-től közvetlenül rendelünk.

 

Ekkora vásárlás esetén a belépés nagyon ésszerű döntés, mivel olcsóbbá válik a vásárlásunk még a belépési díjjal együtt is. Belépési díj az első 12 hónapra 49,95 UD a következő 12 havonta pedig 25 UD. A kedvezmény pedig 30% azoknak akik beléptek az ATTI-hez.

 

Ha valaki tőlem szeretne rendelni valamit, akkor írjon, és én megrendelem az árút, de ekkor számolni kell még a belföldi postai díjjal is, és az utánrendelés díjával is. Valamint a Magyarországra történő szállítás díjával is, ha a rendelés nincs nettó 301 dollár, és nálam épp nincs belőle. 

 

Végezetül itt is azt tudom mondani, mint a másik lapomon a vízionizátor vásárlásával kapcsolatban, amikor azt mondtam, hogy életem egyik legjobb döntése volt a vásárlás. Biztos vagyok benne, hogy senki nem bánja meg, ha az egészségére és a fejlődésére költ pénzt és nem az orvosságokra és az orvosokra.

                                                           /utolsó frissítés 2010-03-13/

Diavetítő