Saját tapasztalataim:

 

Egy lányt, akit "kezeltem" azt mondta, hogy ő sehol nem tud elaludni. Ezt azért mondta, mert mondtam neki, hogy valószínű el fog aludni a kezelés alatt. Kb. 5 perc múlva úgy aludt mint a bunda. Egy óra múlva, amikor felébresztettem  azt mondta úgy kipihente magát mint máskor 8 óra alvás után.

 

Saját arcüregem sok éven keresztül mindig begyulladt. Rendszeres Tachyon kezeléssel teljesen megszabadultam tőle.

 

 

Barátom csuklótörést szenvedett. Ráadásul egy darab le is vált, amit azt mondták később ki is kell venni. Minden nap jött hozzám. Négy hét múlva főnöke azzal fenyegette, hogy kirúgja, ha nem megy dolgozni. Levetette a gipszet és a törés teljesen össze volt forrva. Ráadásul a letört darabka felszívódott.

 

 

Egy hadifogságot megjárt bácsi minden évben tüdőgyulladástól szenvedett addig, amíg meg nem ismerte a Tachyon lemezek hatását.

 

Egy személy felkereste Pali barátomat, miután már levágták a lábát. Azért kereste meg mert csontvelőrákot állapítottak meg nála. A lábát ezért kellett levágni. A nagy baj abban volt, hogy már a csecsemőmirigyben is voltak áttétek. Pali barátom hetente megkezelte a fiút és vetetett egy lencsét a Fiúval, amit mindig a nyakában hordott. Fél év múlva az ellenőrzéskor megállapították, hogy a daganat nem nőtt tovább. Egy év múlva teljesen elmúlt. Azóta is köszöni szépen, jól van. Ennek sok éve már.

 

Több esetben segítettem már petefészek cisztás betegeken a tachyon celláimmal. Ez elég gyakori betegség a nőknél és az elraktározott sérelmek okozzák. (teljesen mindegy hogy vélt vagy valós sérelmekről beszélünk. ) Pali barátomnak még nálam is nagyobb tapasztalata volt ebben. A ciszták viszonylag könnyen eltüntethetőek, mivel felszívódnak. 4 nap és 2 hét közötti idő alatt. Ilyenkor persze naponta kell kapni tachyon kezelést. Az eredmény ultrahanggal kimutatható és bizonyítható. Egy 1 gyermekes anyát már háromszor műtöttek Ciszta miatt amikor megismertem. Akkor is ezzel kínlódott. minden ciklusa közepén a peteérés idejekor, napokig iszonyatosan görcsölt. Az első 20 perces kezelés után azonnal elmúltak a fájdalmai. 4 napon keresztül kezeltem napi 20 percben. A ciklus végén minden gond nélkül, elmúlt a menzesz, és a következő peteéréskor már nem voltak fájdalmai. Azóta sajnos már vagy kétszer kezeltem az elmúlt 1 évben, mert a sérelmein még most sem tette túl magát.

 

Kisfiam néha reggelente el kezd tüsszögni, ilyenkor kb egy-két óráig fújja az orrát. Néha a szeme alatt is bedagad 1-2 napra. Legutóbb amikor ez történt belecseppentettem a szemébe egy csepp Tachyonizált vizet és a szeme alatt szét is kentem egy-egy cseppet. 2 óra múlva a szeme teljesen olyan volt, mint egyébként semmi jele nem volt a duzzanatnak.

 

Egy ismerősöm, akit Márciusban műtöttek mesélte, hogy a műtéti heg környéke sima lett és nyomásra nem érzékeny amióta egyszer egy órára rátette a flex Cell -emet. Augusztus elején történt, hogy volt nálam és én mondtam neki, hogy próbálja ki a Flex cell-t és tegye több helyre a testére, mivel mindenkinél máshol jelentkezik először az az érzet, hogy érezzük a cella jelenlétét, az energiát. Az ismerősöm a műtéte helyére tette a cellát és érezte is, hogy ott folyik az energia. néhány nappal később vette észre, hogy nem érzékeny a heg és a felülete már sokkal simább. Míg addig (közel öt hónap) nagyon érzékeny volt, érintésre fájdalmat érzett, és a heg felülete durva volt, nagyon egyenetlen. Ezt elmeséltem egy másik ismerősömnek, akit szintén Műtöttek és őt már 2x kezeltem a tachyon eszközeimmel. Neki is a flex cellt tettem a műtét helyére és a vágás nyoma épp, hogy csak látszik annak ellenére, hogy a műtétet kissé eltolták, mert a seb begyulladt és 2 hétig közözni kellett. Az orvos is csodálkozott, hogy a heg szinte egyáltalán nem látszik.

 

Évek óra visszatérő zsibbadások!
1997-ben vásároltunk a házunkat ami egy vályogház. Alá kellett falazni mivel nem volt alapja. Az északi fal 13 méter hosszú 50 cm széles és 60cm mélyen ki kellett bontanom. Ezt néhány nap alatt egy kőműves kalapáccsal csináltam meg. Pár nap után zsibbadni kezdett a kezem, minden reggelre. Alig bírtam fogni vele. És ez 2-3 hónapig eltartott. Azóta ha olyan munkát csinálok amikor a kezemben lévő szerszámot szorítani is kell (pl kalapács, drótkefe stb) Akkor akár egy negyed órás munka után is napokig zsibbad minden reggelre a kezem. Most hogy Festek már lassan egy hónapja ( kerítés, külső fal, féltető Stb) és mindent drótkefézni és csiszolni kell, a kezem megint nagyon zsibbadni kezdett reggelente. Ezért esténként az ágyam széléhez rakom a Flex cell-t (kb 50-60 cm-re van a vállamtól) és azóta karzsibbadás nélkül ébredek reggelente.

 

Tachyonizált anyagok! (szövetek, textíliák)
Azt gondoltam, hogy már nemigen tud újat nyújtani egy újabb termék számomra hiszen a lencsék és a lemezek sokkal erősebb hatással bírnak mint a tachyonizált szövetek. A dabasi előadáson viszont kipróbáltam a fejpántot és a csuklószorítót is. Nagyon szuper volt . Rendeltem is magamnak egy fejpántot és nagyon hamar megtapasztaltam milyen hamar kiegyensúlyoz a fejpánt. Itthon sokszor egész nap rajtam van. A Reiki klubban kölcsönadtam, és volt egy meditáció. Az illető, akinél volt azt mondta, hogy soha nem volt még egy meditációkor sem ennyire ellazult és ez volt az eddigi legjobb meditációja. Mások is kipróbálták és az egyensúly teremtő képességét mindenki érezte. A szövetek annak ellenére, hogy lágyabb az intenzitásuk, nagyon kellemes és kiegyensúlyozó, és fájdalom csillapító hatást fejtenek ki. Előnyük a hosszú ideig tartó használatukban van. (akár állandóan is lehet használni) Mivel kényelmesek, puhák, így viseletük nem okoz semmilyen korlátot, nem kell aggódnunk az épségükért, nem törnek.

 

Az isiász (ülőidegzsába) kezelése. Friss eredményeim közül ez az egyik saját magamon megtapasztalt eredményem. Makacs isiászom alakult ki, és hetekig nem javult még manuálterápia hatására sem. Aztán flex cell segítségével 1-2 nap alatt megszabadultam tőle.

 

Váll fájdalmak! Egy ismerősöm vett tőlem 3 db 24mm-es lencsét, próbaképp. Az egyiket az édesanyjának adta, hogy az a párna alá tegye éjszakánként. Néhány nap után a hölgynek elmúlt a hosszú idő óta meglévő vállfájása. Az eredményt semmi máshoz nem tudta kapcsolni mert egyrészt már régóta szenved tőle másrészt semmi mást nem tett a probléma megoldása érdekében. Engem az eredmény csupán azért lepett meg egy kicsit, mert a 24mm-es lencse elég kicsi és elsősorban én más célra ajánlom általában. Illetve egy váll fájdalomra mást ajánlottam volna. Örültem ennek az eredmény beszámolónak is.

 

Fejfájás! a fejfájásnak több mint 200 oka lehet! Én is sok év óta keresem a téli időszakban rendszeres fejfájássom okát. Kb. két éve rájöttem, hogy nekem a fejfájást a nyaki csigolyáim okozzák. Azóta hetente kiropogtattatom és meggyúratom magam a Reiki Klubban az egyik Klubtársammal aki csontkovács. (ezt a részem magamnak nem tudom kimozgatni) most viszont a december kimaradt. Januárban még szinte minden nap fájt a fejem. Már kétszer kiropizott (7.-én és 14. én) de elég hamar újra elmozdult a csigolyám. A nyakam hideggé válik és a szemeim is fájnak az elégtelen vérkeringés miatt. Pár napja az egyik gumis fejpántunkat a nyakamra tettem és azóta a nyakam nem hideg és sokkal kevésbé fáj a fejem. (csak tompán) Én egyébként a fejemen a tépőzáras fejpántot szoktam használni de a nyakon sokkal jobb a gumis. Nem szorít egyáltalán. Még aludni is abban alszom. A végleges megoldás természetesen az lesz ha a csigolya nem mozdul el de még ahhoz lehet kell 1-2 ropizás! A használattal nagyon kellemes melegség tölti el az egész területet. Ajánlom próbáljátok ki a nyakatokon is, ha van rugalmas fejpántotok.

 

Termékek sokszínűsége!
Az elmúlt 10 évben én csak a lencsék és a szilícium lemezek hatását tapasztaltam meg, és mivel nagyon körülményes úton jutottam a tachyon termékekhez így csak ezeket vásároltam. Évekkel ezelőtt egyszer hozattunk tachyonizált vizet nagymamának akinek az utolsó 1-2 hónapját nagyon megkönnyítette. (91 évet élt) a tachyonizált víz viszont fogyó eszköz, ezért is nem helyeztem rá figyelmet. Az elmúlt hónapok viszont bebizonyították, hogy a termékpaletta sokszínűsége nem véletlen. Teljesen más hatása van a különböző termékeknek annak ellenére, hogy a tachyonizáció ugyan az. Pl. még a selyemsálnak is más hatása van mint amikor a rugalmas fejpántot teszem a nyakamba. A selyemsál egyből melegít és nem csak anyagában simogató de az érzelmekre is így hat. A fejpánt nem melegít olyan intenzíven, de a torokfájásra jobban hat. (nekem) Vagy pl ott van a fejfájásom ami már sok éve problémám a téli párás nyirkos hideg időben. Két éve tudom, hogy a nyaki csigolyáim okozzák a problémát és ezért ilyenkor télen ki szoktam hetente ropiztatni. Írtam már erről és arról, hogy a rugalmas fejpánt drasztikusan csökkentette a fájdalmat. Jan 30. óta viszont bekenem Ultra freez-el reggel és este. És már a harmadik nap óta nem fáj egy kicsit sem a fejem. Ez is rávilágított számomra arra, hogy mennyire érdemes kísérletezgetni a termékekkel és kipróbálgatni őket. Amikor fájt a fejem a nyakcsigolyáim miatt akkor a snuggy például csak fokozta a fejfájást mivel az energia megrekedt a fejemben ilyenkor. Az ultra freez viszont felszívódik a bőrbe és talán még mélyebbre is. Amióta használom naponta 2x bekenem a nyaki csigolyáimat, azóta a fejfájás nagyon ritkán fordul elő.

 

Sok-sok tapasztalatom közül ennyi elég is lesz arra, hogy lehessen látni mi mindenre használtam már a tachyon celláimat és eszközeimet sikeresen.

 

Több speciális felrakási módszert kísérleteztem már ki. Például a téli időszakban a lábakon felgyülemlő "auranyák" hatékony kivezetésére. (derékfájdalmakat és sűrű vizelési ingert okoz)

 

                                                                 /utolsó frissítés 2010-03-13/

Diavetítő