Miként hatnak a testünkre a Tachyon cellák!

 

A tachyonizált termékek azt az energiát adják sokszoros intenzitással, a szervezetünk számára amelyet, a szervezetünk egyébként is folyamatosan felvesz az univerzumból. Mint már mondtam minden élet alapja ez. De ne gondoljuk azt, hogy csupán a testünk felépítéséhez van szükségünk Tachyon energiára. Habár a testünk sejtjei állandóan cserélődnek, a tachyon energiára nem csak ezért van szükségünk, hanem az összes fizikai folyamat fenntartásához is, mivel minden fizikai folyamatot energetikai folyamatok előznek meg. Mint már említettem a nullponti energia számos átalakuláson megy keresztül mire anyag (atomok, molekulák) válik belőle.

 

Ezt a soklépcsős átalakulási folyamatot az emberben is megfigyelhetjük, mint az életünk működésének alapját.

 

A nullponti energia átalakul tachyon energiává, azt a csakráink felveszik és átalakítják, és a két extra meridiánunkon keresztül eljuttatják a 12 fő meridiánunkhoz. A fő meridiánjaink szintén átalakítják ezeket az energiákat és szétosztják a 65000 meridián között. Az akupunktúra ezeket az energia csatornákat használja a gyógyításhoz és a diagnosztikához is. A meridiánok és csakrák elhelyezkedése orvosi műszerekkel nem kimutathatóak. Ez az energia viszont további átalakuláson megy keresztül. Az idegrendszer már kimutatható orvosi műszerekkel, és mint tudjuk elektromos tulajdonságokat mutat. A következő átalakulás után a idegrendszer energiája átalakul, és a nyirokrendszert képezi. A nyirok nedvek már, abszolút fizikai megnyilvánulást képviselnek. A test halálával viszont a nyirok csatornák és a nyirok folyadék perceken belül eltűnik, és nem találjuk meg őket boncolással sem. A nyirok fizikai síkú energia de ez még átalakul vérré. A vér a fizikai sík "legdurvább" energiája. Nem véletlen, hogy a fő csakrák a fő idegközpontok és a fő endokrin rendszerünk azonos területeken található. Az energia, amely életünket adja és az említett módokon átalakulva éltető vérkeringéssé válik.

 

Viszont az energia nem csak "lefele" a fizikai testünk fele alakul át különböző módokon. A csakráink nem csak a fizikai testünk fele engedik az energiákat áramolni, hanem a körülöttünk lévő energia testeinkbe is. Sokan tudják, hogy hét energia testünk van. Ezek ugyan azt a helyet foglalják el de méretük egyre nagyobb. (tehát nem rétegek mint a hagyma rétegei)  A tachyon energia cellák segítenek megtisztítani a Mentál és az érzelmi test blokkjait így állítják vissza az egészségünket, végleges formában nem csupán ideiglenesen. Különösen gyors a hatásuk amiatt, hogy a beteg emberen használva nem kell a tachyon energiának keresztül áramlania a Mentáltest és az érzelmi test blokkjain (ezek miatt alakul ki a betegség mivel a blokkok akadályozzák az energia szabad áramlását. A blokkok akadályozzák és megváltoztatják az energiát.) hanem a beteg testére tett tachyon cellák a testre tett cellákban alakul át nullponti energiából tachyon energiává így a kezelések ideje alatt a blokkokat megkerüli. Olyan ez mint amikor a kosár labdában a messze lévő játékos a gyűrű alatt lévő játékosnak passzol így annak csak zsákolnia kell. Mint említettem ez a tulajdonság azonnali javulást és enyhülést hoz. A hosszú távú hatás viszont a blokkok eltűnésének segítése. A mentáltest a gondolataink helytelensége miatt válik "piszkossá" az érzelmi testünket a nem megfelelő érzelmeink piszkolják be. Máshol is olvashattad tőlem már, hogy minden betegség pszichoszomatikus, ezért helyezek nagy hangsúlyt a betegségek pszichés okaira, mert csak az igazi okok megértése hozhat igazi gyógyulást. A tachyonizált termékek, amelyeket már régóta használok, nagyban meggyorsítják ezt a folyamatot és sokkal nagyobb százalékra emelik a sikeres segítségnyújtás arányát. (A statisztikák szerint 2-3 %-ról 50%-ra)Kevesebb ember tér vissza a régi kerékvágásba, ha tachyon cellákat is használok a segítség nyújtásom közben.  

 

                                                               /utolsó frissítés 2010-03-13/

 

Diavetítő