Előadások és további ismeretszerzési lehetőségek!

 

Magyarországon az Advenced Tachyon Technologies termékeinek megismertetését elsőként egy Cseh lektor Kristian Schwachula kezdte el a szervezői segítségemmel és Sagát István és Nikker Miklós Fordítási segítségével. Jelenleg már nagyobb igény mutatkozik a termékek, és a tudományos alapok megismerésére, ezért a jövőben már többen tartunk előadásokat. Ha szeretnél részt venni egy előadáson, vagy ha szeretnéd, hogy a városodban legyen egy előadás, hívj vagy írj nekem és segítek neked abban, hogy ez irányú kívánságod minél hamarabb teljesülhessen.

 

Telefonszámom: 06-20 / 485 61 21

 

E-mail: pappanti@gmail.com

 

A network közösségi oldalon van egy saját klubom ahol több fórum és még több információt találsz. Informálódhatsz például a következő előadásokról vagy a többiek tapasztalatairól is.

 

A kluboldal elérhetősége:

http://www.tachyonenergiaklub.network.hu

A klub oldalon megtalálod azokat a forgalmazókat is akik az én csoportomhoz tartoznak. Remélhetőleg egyre többen leszünk és hamarosan bármelyik nagyobb városban megtalálhatóak leszünk. Forgalmazóink nagyobbik része, a gyógyítással foglalkozik hivatásszerűen. Kérhetsz segítséget tőlem akkor is ha valamilyen betegségben szenvedsz és tudni szeretnéd hogy én mit ajánlanék neked a gyógyulásod érdekében. Én mint írtam, több mint 10 éve használom a tachyon eszközöket másokon is, a gyógyulás elősegítésére. Ha szeretnél eljönni hozzám, hogy kipróbáld a tachyon eszközöket hívj bátran.

További ismereteket szerezhetsz az angol nyelvű hivatalos ATTI weblapon honlapon: (ez az én belépési oldalam.)

Ha vásárolni szeretnél, és én általam jutottál el ide, nem egy másik forgalmazó társunk ajánlására, akkor arra kérlek hogy ezt a belépési oldalt használd.

https://www.planet-tachyon.com/Anti

 

 

Készül egy magyar nyelvű weblap is amelyen magyarul találhatóak az ismertetők. A fordítások még csak a termékek egy részére terjednek ki. 

http://www.tachyon-energia.com

 

                                                               

                                                /utolsó Frissítés 2010-03-13/

 

Diavetítő