Kutatások és eredmények!

 

Az ókori civilizációk is használták már ezt az energiát. Azokról a civilizációkról beszélek, amelyek még az írásos civilizációink előtt léteztek. Gondolok itt Ó Egyiptomra és Atlantiszra. Ezek korát 10e-12e évre becsülik Atlantisz esetében és 6500 évnél régebbinek Ó Egyiptom esetében. Ezekről a civilizációkról nem sokat tudunk, de a technikai eszközeik amelyekkel például lebegtették a köveket ezzel az energiával működtek. A jelen civilizációnk legrégebbi írásai is (6000 év a védák esetében)említik a tachyon energiát, természetesen nem ezen a néven. Az Indiai, Tibeti, és Kínai kultúra, a gyógyítással és spirituális fejlődéssel kapcsolatos tanításaik alapját képezi, a kozmikus energia ismerete és az emberi testet körülvevő energia testek ismerete. A kozmikus energia felhasználásra kerül az ajurvédában, a pránanadiban, vagy a Csi-kungban  is, gyógyításra, egészség megőrzésre, hosszú élet elérésére, a harcművészetek legmagasabb szintjeinek elérésére, és nem utolsó sorban a megvilágosodás elérését szolgáló meditációs és energetikai gyakorlatokban.

 

A jelenkorban A Tachyon energia kutatása Nikola Tesla és Dr. Henry Moray kutatásaival kezdődött. (az 1900-as évek elején) Ők mindketten készítettek olyan készüléket, amelyek ezt a kimeríthetetlen energiát alakították át úgy, hogy rezgőköröket készítettek. Az első rezgőkört a Szabadenergia, avagy a Tachyon energia hozta működésbe, a második kört az első. A harmadikat a második. Mindaddig osztották le a frekvenciát ameddig az áramerősség és a feszültség kellő nagyságú nem lett. Készülékeik titka csak az első rezgőkörben volt. Ezt nem hozták nyilvánosságra. Készülékük belsejét másoknak is megmutatták csupán egy alkatrészt vettek előtte ki az áramkörből. Sajnos ez a titok a homályba veszett mivel a mai napig nem tudják megismételni készülékeiket. (vagy ha igen, akkor titokban teszik)

Tesla egy autóba építette készülékét és a műszerfal mögött működött. A készüléke egy siemens villanymotort hajtott és azt az autó robbanó motorja helyére építette be a sebességváltó elé, és az autó képes volt leadni az akkori kor robbanó motorjainak teljesítményét. Moray "ládikája" sok-sok villanykörtét és akár egyszerre 10 db vasalót is működtetett.

Munkásságukat sok tudós tanulmányozza azóta is, hátha sikerül rájönniük e kimeríthetetlen energia villamos energiává történő átalakítására. Szélmalom harcot folytatnak viszont abból a szempontból, hogy ez a tudás nem a jelenleg uralmon lévő hatalom érdekeit képviseli, ezért még ha sikereket érnek is el, akkor sem biztos, hogy találmányaik napvilágra kerülhetnek, legalábbis egyelőre. 

David Wagner, egy német származású Kaliforniában élő Egyetemi professzor és feltaláló. Ő úttörőként, (talán ezért is érhetett el, mindenki által megtapasztalható sikereket) nem villamos energia előállítására akarta ezt az energiát felhasználni, hanem spirituális fejlődést és egészséget teremtő hasznos segítségként. Fel kívánta használni civilizációnk eddigi eredményeit arra, hogy az emberiség visszataláljon egy olyan útra, amely a jövőnkbe és nem a pusztulásunkba (civilizációnk eltűnéséhez) vezet. A nagy tanítók a Jógik a nagy gyógyítók, rendelkeznek olyan kisugárzással, rezgéssel amely, a spirituális úton járó személyek számára szintén elérhető de ehhez sokszor több évtizedes elkötelezett munka szükséges. Meditációkon és testi gyakorlatokon keresztül. David rátalált arra az útra, amely nagy lehetőséget ad az emberiség kezébe a technológiánkat is felhasználva. A lapomon (korunk vívmányai a problémái ellen) más írásomban is szemléltetek ilyen megoldásokat, amelyek nagyban segíthetnek bennünket a vízöntő korszakban is. David kifejlesztett egy olyan technológiát, amely bármilyen hagyományos anyag pl: üveg, selyem, pamut, szilícium egykristály szelet, stb. szubmolekkuláris szerkezetét úgy alakítja át, hogy azok a Nullponti energiát képesek átalakítani Tachyon energiává és azt továbbítják .

David Wagner létrehozott egy vállalatot és kifejlesztett több mint 500 terméket, amelyek az általa felfedezett eljárással megváltoztatnak szubmolekkuláris szinten és ettől kezdve az eszközök állandó tachyon antennákká válnak.

Termékei energia gyógyászati termékek. Kiválóan alkalmazhatóak a legsúlyosabb betegségek kezelésére is. Ezenkívül, kiválóak relaxációhoz, meditációhoz, de a pihentető alvás hozzásegítéséhez is. Kiválóan használhatóak sportolás közben is. Nagyobb teljesítmény, hosszabb távok elérésére.  És nem utolsó sorban a spirituális fejlődéshez segítik az embert. Segítenek megszabadulni a mentális és érzelmi blokkoktól.

 

                                                       /utolsó frissítés 2010-03-13/

 

  

Diavetítő